Meer inzicht en betere verbindingen

Onvoldoende inzicht in jezelf en anderen en hierdoor niet effectief

 

Je wilt en doet van alles, maar het komt er niet uit. Je denkt je suf waar het aan kan liggen, aan mijzelf, aan anderen, aan de context? Hoe kom ik zelf in beweging en wat kan ik doen om anderen in beweging te krijgen. Hoe krijg ik hier toch zicht op?

 

Het beste uit jezelf en anderen halen

 

Het Insights Discovery profiel geeft jou meer inzicht in jezelf en in anderen. Je krijgt inzicht in je voorkeursgedrag en je interactie met anderen. Inzicht in je introverte en extraverte reacties op ervaringen van de wereld om je heen. Inzicht in hoe je tot besluiten komt, in je denken en voelen. Inzicht in hoe je informatie waarneemt, middels zintuigen en intuïtie.

De kleurentaal van Insights is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung en zijn concept van psychologische voorkeuren. 

Insights koppelt hieraan de kleuren: Helder Blauw, Vurig Rood, Stralend Geel en Zacht Groen.

Je kunt het individueel toepassen en ook met je team.

 

Het levert je kleurrijke inzichten en succesvolle verbindingen op!

 

  • Meer inzicht, betere afstemming en goede verbindingen
  • Persoonlijke Effectiviteit: inzicht in jezelf, inzicht in anderen, verschillen waarderen en benutten, verbinding maken, effectiever samenwerken en organisatiedoelen halen
  • Team Effectiviteit: focus, flow, klimaat en proces
  • Leiderschap Effectiviteit: resultaatgericht leiderschap, visionair leiderschap, relationeel leiderschap en gecentreerd leiderschap
  • Sales Effectiviteit: juiste combinatie van instelling, capaciteiten, gedrag en afstemming op de klant en de situatie

 

Beter inzicht en succesvolle verbindingen?

Neem contact op