Hubèrt de Groot

Wat is jouw uitdaging of opgave, waar sta je en waar wil je naar toe bewegen? Dat wil ik graag weten van de mensen en teams waar ik mee werk. Vervolgens vertaal ik dat naar een professionele en passende aanpak (hoe!) die mensen in hun kracht zet en zorgen dat ze gezamenlijk floreren.

 

Complexe zaken praktisch toepasbaar en zichtbaar maken met grote aandacht voor het ‘hoe’! Dit doe ik al vele jaren met grote passie en veel energie. Mijn missie is dat mensen beter samenspelen en hierdoor beter presteren. Ik verdiep mij continu in ontwikkelingen bij mens, organisatie en context. Zodoende heb ik mij ook gespecialiseerd in visual facilitating met visuele aanpakken en aansprekende Big Pictures. Ik heb hier als co-auteur ook een boek over geschreven. Deze expertise maakt mij uniek door 'traditionele' aanpakken te combineren met moderne visuele methodes die tot de verbeelding spreken én tot actie aanzetten.

 

Je bent bij mij dus aan het goede adres als je wilt veranderen in samenspel, positief en veilig wilt bewegen, florerende teams wilt, vloeiend wilt leidinggeven en faciliteren en als je meer uit je organisatie en meetings wilt halen. Ik kan je hierbij faciliteren. Ook kan ik je hierbij helpen met sessies en trainingen.

 

Faciliteren en visualiseren doe ik al sinds 1990 en heb in verschillende rollen met mijn pootjes in de modder gestaan. HR-manager, directeur, assessor, trainer, coach, facilitator, voorzitter, spreker en graphic recorder.

 

In 2014 heb ik mijn bedrijf ‘Visual Facilitator’ opgericht omdat ik bij mijn klanten de grote behoefte waarnam aan slimmer, open en zichtbaar samenwerken. Ik heb mij toen verder gespecialiseerd in i-mindmapping, business model innovatie, faciliterend leiderschap, visual teams, visual consulting, design thinking, appreciative inquiry, Jung typering, hybride werken, leiderschap met obeya en psychologische veiligheid. Waarmee ik je graag help om jouw opgave op te lossen.

 

Ik gebruik de kennis van belangrijke denkleiders: David Sibbet, Kelvy Bird, Martin Haussmann, Dan Roam, Dave Gray, Brandy Agerbeck, Guido Stompff, Carl Gustav Jung, Tim Wiegel en Hans van der Loo.

 

Neem contact met mij op

 

Voor meer informatie over mij bekijk mijn LinkedIn