Hubèrt de Groot

Hi, wie ben je en wat wil je?

Ben je leider, ondernemer, een team, een professional? Wil je een verandering, met je team beter presteren, een levendige workshop, een inspirerende bijeenkomst, een visuele plaat die spreekt, een training in visueel faciliteren? Dan zit je bij mij goed. 

 

Dit ben ik

Ik ben Hubèrt de Groot. Mijn missie is om mensen en organisaties te laten floreren. Ik help je met visual facilitation en samen maken wij het gehele plaatje inzichtelijk en complexe zaken simpel. Met als opbrengst: betere samenwerking, plezier, goede besluitvorming, gecommitteerde implementatie, procesoptimalisatie en betere output.

 

Met mijn ruime ervaring met organisatie- en mensprocessen vind ik snel de energie om met elkaar in beweging te komen. Ik ben een sporter, o.a. oud ijshockeyer, waar mijn passie voor het presteren en het werken in teams is ontstaan. Ik ben energiek, inspirerend, professioneel en een life-time learner. Ik ben positief ingesteld en doe de dingen die ik doe met passie en plezier: mijn werk, studie, contacten, sporten, koken, gezin, overal.

 

Ik werk mijn hele leven in de zakelijke dienstverlening op het terrein van mensen, teams, leiderschap, strategie, processen, verandering en ontwikkeling. Met mijn goed gevulde rugzak heb ik als ondernemer Visual Facilitation opgezet.

 

Unieke Aanpak Visual Facilitation

Ik gebruik naast beproefde modellen en werkvormen ook recente visuele basistechnieken, metaforen, panorama werkruimten, visuele templates, visual storytelling, graphic walls en visuele verslaglegging. Ik faciliteer je op deze unieke wijze. En omdat ik gepassioneerd  ben van dit mooie vak train ik je ook graag om deze visuele werkwijze ook zelf te kunnen toepassen.

 

Expertise

Ik ben geïnspireerd en getraind door David Sibbet, thought leader in visual facilitation en process leadership. Ik combineer mijn eigen kennis en praktijkervaring in organisatie-ontwikkeling met zijn technieken en modellen: Group Graphics Keyboard, Bouncing Balls, Grove Facilitation Model, Four Flows Thinking en Seven Challenges of Change.

Ik werk samen met key-partner the Visual Connection, gespecialiseerd in facilitation, training en visualization en uitgever van het boek the World of Visual Facilitation.

Ik ben aangesloten bij internationale netwerken: International Assocation of Facilitators, International Form of Visional Practitioners en Global Learning & Exchange Network.

 

Bekijk ook mijn LinkedIn

 

fullsizeoutput 402b

Aangesloten bij

  • africa3

  • ifvp2

  • Glen Logo final2

  • ncd2

Gemak ervaren?

Contact mij