Hubèrt de Groot

Loop je tegen deze zaken aan?

Ineffectieve bedrijfsvoering, mensen die vastzitten, teams die langs elkaar heen werken, processen die vastlopen, een onduidelijke strategie, geringe innovatiekracht, anders willen denken en doen maar niet weten hoe, vergaderingen en bijeenkomsten die onvoldoende opleveren, nieuwe kennis en vaardigheden leren? Of nog andere zaken die spelen? 

Dan zit je bij mij goed!

Ik ben Hubèrt de Groot en met mijn sporters-mentaliteit werk ik met mensen en organisaties samen om te laten werken wat werkt. Ik ben een oud ijshockeyer en heb daar ervaren dat je een wedstrijd in de kleedkamer, in de bus en in je koppie wint. Hier is ook mijn passie voor het presteren en het werken in teams ontstaan. Ik wil met passie, plezier, energie en expertise anderen helpen bij het bereiken van hun dromen en ambities. Ik heb een goed gevoel voor het maken van de juiste combinaties, dit help mij ook bij het koken. Door hard te werken, in diverse organisaties te doen en veel te leren heb ik een Big Picture van wat wil en kan. Zo heb ik ook het Visueel Faciliteren ontdekt en ervaren. Geweldig om telkens weer te zien wat voor waarde dit toevoegt aan klanten, samenwerken, plezier en presteren.

Ervaring

Ik heb mijn ervaring opgebouwd in de volgende rollen: kind, vriend, man, vader, opa, sporter, hobby-kok, verkoper, bedrijfsleider horeca, human resource manager, kantoordirecteur, projectleider, recruiter, assessor, trainer, coach, facilitator, visual facilitator en ondernemer.

Expertise

Ik combineer mijn eigen kennis en praktijkervaring met de technieken en modellen van Visual Facilitation. Ik ben hierin geïnspireerd en getraind door David Sibbet, thought leader in visual facilitation en process leadership. Ik werk samen met key-partner the Visual Connection, gespecialiseerd in facilitation, training en visualization en uitgever van het boek the World of Visual Facilitation. Ik ben aangesloten bij internationale netwerken: International Assocation of Facilitators, International Form of Visional Practitioners en Global Learning & Exchange Network.

Bekijk ook mijn LinkedIn

 

fullsizeoutput 402b

Aangesloten bij

  • africa3

  • ifvp2

  • Glen Logo final2

  • ncd2

Gemak ervaren?

Contact mij